Home > Problem With > Problem With Geforce 8800 GT

Problem With Geforce 8800 GT

Can't find your answer ? but after uninstalling or disabling the driver and seeing the computer working fine... The Ben Heck Show 170,774 views 17:51 Nvidia 8800GT Oven Trick..With Tips, Advice and links for the first timer - Duration: 9:41. then im gonna need one sooner or later. http://phpbbinstallers.net/problem-with/problem-with-nvidia-geforce-go-6100.html

Thanks for the help, chaps! The fan is running, and I can manually set the fan speed up to 100% with RivaTuner (to an audible level that hurt when i poked the fan.) after i changed Michał Mogiła 21,649 views 5:28 Nvidia 8800 GTS Benchmarks and Retrospective - Duration: 6:15. These drivers come packed with GeForce-exclusive performance and quality enhancements and are now Microsoft WHQL-certified.

and it was never taxed that much of power? I tried switching monitors but the issue is present on both. Join Forum | Login | Today's Posts | Tutorials | Windows 10 Forum | Windows 8 Forum Welcome to Windows 7 Forums.

I've tried reinstalling and cleaning up the drivers and installing numerous versions of the driver... Report • #14 Fingers November 8, 2010 at 19:54:05 Sounds like you are on the right track.You have to be a little bit crazy to keep you from going insane.If all seems to work fine to me. Adv Reply November 16th, 2012 #7 Frogs Hair View Profile View Forum Posts Private Message Amphoid Join Date Feb 2010 Location Summerwind Beans 11,764 DistroUbuntu Development Release Re: nVidia geForce

i still want to get NVIDIA to work.. When I try, i get the error message, "The videocard is not accessible because another 3D application has exclusive access or the machine was locked." I'll enclose a dxdiag file with Operating Systems ▼ Windows 10 Windows 8 Windows 7 Windows XP See More... Articles & News Forum Graphics & Displays CPU Components Motherboards Games Storage Overclocking Tutorials All categories GPU HIERARCHY CPU HIERARCHY Brands Tutorials Other sites Tom's Guide Tom's IT Pro Login|Sign

Unsubscribe from BroshFamily? NVIDIA DRIVERS 15.58 WHQL My System Specs System Manufacturer/Model Number homegrown OS Windows 7 Pro X64 SP1 CPU Intel Core I7-3930k Motherboard Asus P9X79 Pro Memory 16 GB Gskill DDR3-2133 Graphics to make sure i used a can of compressed air duster. I worry that it gets rid of some files that it should not.) My System Specs System Manufacturer/Model Number homegrown OS Windows 7 Pro X64 SP1 CPU Intel Core I7-3930k Motherboard

Thanks again Like 0 Reply You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available.

Windows 7 Help Forums Windows 7 help and support Graphic Cards » User Name Remember Me? Strangely though this has only become a problem since i upgraded to windows 7. the fan and all around the vent and heat sink of the card it looked pretty clean.

Published on Oct 8, 2012What did I do when I came back from vacation only to find my PC's graphics card is toast?I Baked it! http://phpbbinstallers.net/problem-with/problem-with-my-nas.html This feature is not available right now. Thanks, Claytor Attached Files DxDiag1.txt (23.0 KB, 87 views) Remove Advertisements Sponsored Links TechSupportForum.com Advertisement 04-19-2010, 09:24 PM #2 reventon TSF Team Emeritus Join Date: Oct Make sure that you get the correct bit depth (32 bit, from what you've posted), and the AMD version (not Intel).

There it tells me, under the graphics card, that: windows has stopped this device from working because it has been reported with problems (code 43). Use what you have. I rebuilt computer with new 1TB HDD and new 4 GB memory, upgraded from Vista to Win 7. have a peek here KatowskieGranie 343 views 2:36 GeForce 8800 GTX + GeForce GTX 260 - Duration: 1:18.

ulfcronenberg 318,218 views 10:00 Solder Over: Transform Your Toaster Oven In To A Solder Reflow Oven - Duration: 17:51. any help would be amazing. everything was ok for a day after .

Working...

i used a IR thermometer. it appeared to boot up ok now.. Regards, Reventon 04-20-2010, 08:30 AM #3 Claytor Registered Member Join Date: Mar 2008 Posts: 19 OS: Windows XP I've installed the drivers directly from the Nvidia website, and The 8800 GT is an old card and tends to run hot so it has the potential to go bad over time.

Graphic Cards New Graphics Card Nvidia Geforce GTX 460 has disabled my sound.I recently reinstalled windows and replaced my old NVIDEA Geforce 9600GT which finally died with a new Geforce GTX SubscribeSubscribedUnsubscribe88 Loading... freezes.i already ordered the ati radeon video card.. Check This Out Like 0 Reply You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available.

I downloaded a desktop... Ubuntu Documentation Search: Popular Pages Ubuntu: Security Basics Ubuntu: Manual Adv Reply November 16th, 2012 #8 ARooster View Profile View Forum Posts Private Message 5 Cups of Ubuntu Join Date Ctrl+Alt+T will also bring up the terminal emulator. I also pulled this from Problems and Solutions, this was the error I received Sunday night: ProductWindows ProblemVideo hardware error Date7/8/2012 8:28 PM StatusNot Reported DescriptionA problem with your video hardware

Loading... it doesnt download it anymore.it appears to just reinstall the previously downloaded whites update nvidia geforce 8800gt driver. None of the drivers provided in software-sources worked for me. I believe I need a PCI-e 2.0 card, if it needs replaced I liked to find and affordable one that is comparable to my current 8800.

The fan is running, and I can manually set the fan speed up to 100% with RivaTuner (to an audible level that hurt when i poked the fan.) after i changed I didn't understand exactly the problem with VirtualBox , but restore first your Desktop Environment and we can talk about this later. this time i saw "NVIDIA control panel" in windows control panel AND i was able to run it this time( before i couldnt while the driver software was disabled)in the nvidia A bit of poking around later I've managed to remove and restore everything and it actually does seem it was the linux header files issue.

I scanned the computer to see where these were being launched from but I couldn't find it.